post_2


PROFESSIONEL SEARCH

At finde den mest talentfulde og kvalificerede kandidat, der kan efterleve virksomhedens krav og forventninger, kræver erfaring og dygtighed.

KVALITET

Hos Alfa Search gør vi meget ud af at være grundige med vores rekrutteringsprocesser, som indeholder uddybende job- og virksomhedsanalyser, strukturerede interviews, brug af cases, der afspejler konkrete jobrelaterede udfordringer og dilemmaer, personprofilanalyser, kognitive tests m.v.

Vi indhenter naturligvis også referencer fra tidligere arbejdsgivere, ligesom vi generelt gør en dyd ud af at levere nøje planlagte, gennemsigtige processer med et højt informationsniveau.

EFFEKTIVITET

Selve vores searchproces er en intensiv og systematisk søgen i vores omfattende netværk af kontakter med unikke og værdifulde kompetencer, samt direkte i virksomheder og sammenlignelige organisationer, hvor relevante og velegnede kandidater kan være ansat. Kombinationen af erfaring, effektive metoder og moderne digitale processer gør os til et effektivt og sikkert valg som samarbejdspartner.

DIALOG

Vi holder vores klienter orienteret gennem hele processen med ugentlig status og kommunikerer aktivt med alle involverede parter.

SEARCH

Når vi skal finde en ny nøglemedarbejder med særlige kompetencer – og foranledige en beslutning om et jobskifte

SELECTION

Når der skal udvælges en nøglemedarbejder med en særlig profil – gennem en effektiv og respektfuld proces

KANDIDATVURDERING

Når der er brug for en grundig og struktureret vurdering af en kandidat – f.eks. i forbindelse med en udnævnelse

VIL DU VIDE MERE ?

Vil du lære os bedre at kende? Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål